O nama

SvetIgara.com portal je nastao kao zajednički projekat grupe strastvenih igrača, sa preko 20 godina iskustva u sferi video igara, igračkih konzola i PC hardvera. Naš cilj je da privučemo pažnju svakog igrača video igara i ljubitelja IT tehnologija, bilo da se on igra na konzoli, pametnom telefonu, PC-u ili nekom drugom uređaju – jedno je sigurno – ovde smo svi zbog video igara!!!

Ne, mi nismo uštogljeni novinari koji pišu striktno kako im neko nalaže. Ne. Mi smo obični “zaluđenici” za igre i IT i svoja mišljenja iznosimo objektivno i onako kako mi to vidimo iz ugla koji malo odstupa od stereotipnih normi.

Ne favorizujemo ni jednu igračku platformu, naše recenzije igara su napisane kako bi vama pokazale pravu vrednost te igre, a ne neku lažnu sliku napumpanu marketinškim trikovima. Tu smo da vam pokažemo da su igre najbolji vid zabave i relaksacije, ali i da vas naučimo po kojim trikom našim raznolikim tutorijalima. Ako volite video igre onda je ovo pravo mesto za vas, očekujte uvek sve najnovije vesti na jednom mestu!

Nadamo se da ćete uživati dok čitate naše članke i da ćemo se družiti često, ne zaboravite da nas možete pratiti i na svim većim društvenim mrežama!

A sad na igranje…